≡ Menu

Ремонтът се почва с избора на дограма

Дограмата е „алфа“-та на основния домашен ремонт. Точката, откъдето трябва да започне всичко. За да стигнете до щастливия миг „омега“, т.е. до момента, в който ще видите гърба на последния майстор, е необходимо търпението да минете през много перипетии, но несъмнено, това, което трябва да се свърши, най-напред е да сложите началото на това досадно, но обогатяващо жизнения опит изпитание.

Основното правило е да не се паникьосвате, дори да нямате нужния опит и познанията Ви са в съвсем друга област на живота. И дограмата като всяко едно нещо на тоя свят си иска майстора. Говорим, разбира се, за истински майстори, а не за самоуки дилетанти! Затова просто се обърнете към доказали се професионалисти и така, повярвайте, ще си спестите безценно време, много пари и най-вече нерви. Пазарът е пренаситен с десетки и стотици фирми, които предлагат огромно количество асортименти от въпросния артикул, както от световноизвестни марки, така и до никому непознати модификации със съмнителен произход и качество. Не се хвърляйте на най- евтиното, ако цените парите си! Винаги се подчинявайте на старата максима, че евтиното излиза скъпо. Дограмата не се слага да трае един ден, а за много години напред. Както казва любимият Мечо Пух, „Колкото повече, толкова повече!“.

Ако портфейлът Ви го позволява, купете най качественото! Ако не, нека това не Ви разколебава и кара да правите компромиси. Намерете начин, ако трябва теглете кредит или вземете назаем от близки приятели, но си купете най-доброто на пазара, което не означава в никакъв случай най- скъпото. Така ще инвестирате едновременно както в красотата и уюта на своя дом, така и в дълготрайността на собственото си спокойствие.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!